Første skidag – lite snø

I dag har vi hatt en flott dag i finværet, selv om det gjerne kunne vært mer snø. Det smelter godt her oppe nå, og dette bildet er fra slutten av dagen:

Før lunsj gikk vi en runde på 2 km og to runder på 5 km. John og vi andre er veldig fornøyde under den blå himmelen. En kan virkelig kjenne at solen tar:

Også i formiddag var det vann som krysst sporet, men da var det mer planlagt. Her står John ved en bekk som er skåret ut med motorsag for å lede vannet over sporet uten at vannet tar med seg sporet. Det var to slike i dag, og begge hadde god vannføring på slutten av dagen. Smeltingen er formidabel, og jeg lurer på hvor mange liter vi snakker om i timen disse dagene…

Etter lunsj hvilte vi i 17 minutter, og så var det rett ned på stadion igjen for å prøveskyte. Skytingen skjer med «haptisk anvisning». Det betyr at blinken tegnes opp på ryggen, og at ledsager fungerer som øyne og så formidler dette via ryggen til utøveren. Her er et bilde for å illustrere:

Men, det betyr slettes ikke at det trengs mindre konsentrasjon, snarere tvert i mot!

Dermed ble det 2×5 blink og 9 kilometer til i ettermiddag. Tok også opp en video av 5 blinker med haptisk anvisning, men rekker ikke å legge ut de enda. Skal se om jeg ikke kan få det til i løpet av kvelden.

Tilbake på SAS-hotellet ble det etter tradisjonen (dette er jo 8. året!) badstu, og en bedre middag. Nå er det kveldsgudstjeneste, og så kanskje litt mer skytetrening. Dette er ikke noe sted å kjede seg! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Første skidag – lite snø

  1. Harald Verket sier:

    Ser om som dere har hatt en flott dag. Ønsker dere lykke til videre – la oss håpe at snøen varer ut uka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.