Beitostølen!

Ankom Beitostølen i ettermiddag etter 8t kjøring fra Kristiansand.

Veldig hyggelig å se igjen gamle kjente! Det blir liksom som en stor familie her oppe på Ridderrennet.

Men, og det er et ganske stort men. Det er mindre snø enn jeg noengang har opplevd. Visstnok slår det igjennom på myrene nede ved stadioen, og det er bare mulig å kjøre opp løypene med scooter. Derfor blir det veldig spennende å se på hva slags løyper som møter oss i morgen!

Under middagen snakket jeg med en som hadde vært med i 20 år. Han fortalte at de en gang før hadde mått gjøre om på løypene. Den gangen var Ridderrennet bare 6 km (mot normalt 20/10). Løypa gikk visstnok igjennom noen bekker og var generelt våt…. Dagen etter var all snø borte.

Nå ser det ut som om det blir mye varmt vær utover. Morgendagen ser solfylt ut, og det har vært en herlig kveld utenfor hotellet. Så blir det nok litt nedbør på tirsdag, og dessverre er sannsynligheten størst for at det kommer som regn…

Likevel er humøret på topp! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Beitostølen!

  1. Jeg la ut en link til siden din under Presseklipp arkiv. OK?

  2. Lars sier:

    Kjempefint! Jeg skal få lagt ut litt ver dag fremover! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.