Lange dager

Nå har det vært to lange dager, men du verden så mange opplevelser!

I går dro jeg fra hytta rundt 10, innom kontoret før 13, hjemme 15, rydde og pakke vort, og så årsmøte i KKK fra 1830-2100. Der ble jeg valgt til leder, så det blir spennende tider.

I dag var det frokost 07, kontoret 09 til oppmøte hos Bymisjonen kl 1530. Så på vannet med 9 ivrige kursdeltagere fra 17-19. Tøffeste gjengen jeg har hatt på kurs noen gang. Kaldt i vannet og striregn. Men, alle var blide og badet!

Så foredrag for løyperyddingskomitéen fra 2030-2200 (med god mat), før dagen ble avsluttet med gruppemøte/sosialt på Skype. Nå er det snart midnatt, og klokka skal ikke stå på 07 i morgen, selv om det er litt småting som må unnagjøres i morgen også.

Blant annet skal jeg finpusse på et foredrag om “Langsomhet” som skal holdes på Klimahuset mellom 19-22 i morgen kveld. Vi er tre stykker som skal innlede, så det blir ikke noe langvarige greier. Gleder meg til det!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.