Den store padledagen

I dag har det blitt en del timer i kajakken, og jeg ble blant annet belønnet med fyrene på Jomfruland:

Skjønte allerede fra morgenen av at dette skulle bli en god dag. På vei til en nattlig dotur så det slik ut (litt over kl 05):

Hadde litt skriving og e-post på programmet, men la avgårde i 12-tida. Padlet bort til Jomfruland på drøye 2 timer i god motvind. Var et par timer på Jomfruland også, og fikk noen fine bilder av fyret. Flere bilder får komme når jeg er tilbake i “sivilisasjonen”. På vei hjem igjen økte vinden ytterligere, men følte jeg hadde god kontroll. Var litt rocka etter Skrue, da fikk jeg møtende sjø bakfra. Vinden lagde bølger både i Jomfrulandsrenna og Eksefjorden, og de møttes der jeg padlet. Etterhvert ble det såpass kjølig at jeg måtte på med hetta, men da klarte jeg meg bra!

Vel tilbake ble det litt sprengfyring for å få opp temperaturen i hytte og kropp. Etter en drøy time fikk jeg besøk, og så bar det ut igjen. Det ble en tur fra lys til mørke. På veien opplevde vi flott blålys:

Besøket hadde med seg kaker og kakao, og det ble en god prat i varm hytte etterpå! Jammen er det hyggelig med litt besøk også!

Veldig fornøyd!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.