Fyrseminar i Stavern

Jeg pleier å si at det er omveien som er selve livet. I dag dukket det plutselig opp et keltisk kors rett ved veien i Stavern:

Faktisk var det to stykker. Dette har jo engelske aner, men det andre korset tilhørte et norsk par. Jeg synes det er spennende å se keltiske innslag forskjellige steder i Norge. Jeg visste at det var keltiske kors flere steder på SV og NV-landet, men ikke i Stavern… 🙂

Ellers startet jeg ganske tidlig fra hytta for å være sikker på å få utstillingen på plass før folk ankom. Ikke at det hastet så veldig, for her startet det ikke skikkelig før 14. Ikke har det vært noe salg heller – har ikke solgt ett eneste postkort! Men, det er 77 deltagere som er dødsgira på fyr, så hvis jeg ikke i det minste får solgt ETT kort i morgen blir jeg litt forvirra…

Men, det er jo mest av nettverksgrunner at jeg er her, og det er veldig spennende å møte nye mennesker. Har allerede gjort 2-3 bekjentskaper som kan være nyttig å ta med seg videre i livet.

En sånn dag på rumpa trives jeg jo ellers ikke allverdens med, så etter middag la jeg ut på en runde i Stavern. Slik ble den seende ut (sliter litt med Runkeeper)….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.