Forskerkonferanse i Oslo

Kom til Oslo mandag kveld, og det var et fantastisk blålys foran Oslo S:

Fikk unna en laaaang TODO-liste på kontoret i går morges, og var veldig fornøyd da jeg satte kursen mot Oslo. Først i bil til hytta i Bamble. Der ble jeg kjempeoverrasket av MYE snø. Hele Trosbyfjorden var gjenfrosset, og jeg hadde snø til over knærne flere steder på vei til hytta. Heldigvis var isen borte i Strømsundet, så jeg fikk en knapp time i kajakken før jeg dro videre med buss. Isen lå ikke langt fra hytta:

Nå bor jeg på Thon Hotel Ullevål stadion, og det er jo et stæsji tempel. Konferansen om “Bærekraftig fritid” har vært spennende, og det er satt av en del tid til prating utenom innslagene. Derfor har jeg møtt mange nye mennesker i dag. Det er bra! Fortsetter i morgen, og da skal også jeg i ilden. Gleder meg!

Etter å ha sittet på rumpa i hele dag gjorde det godt med en drøy times joggetur i Frognerparken:

Prøvde å jogge sånn at jeg fikk dekket mesteparten av parken. Føler at jeg rakk over ganske mye… 🙂 Kan vel si jeg har “gjort” Frognerparken i kveld!

Nå skal jeg legge inn et bilde til i foredraget, og så lese igjennom manus en gang til. Fikk noen innspill jeg har lyst til å innarbeide i løpet av denne dagen. Jeg skriver referat, så jeg kommer nok til å legge ut det i morgen etter konferansen er ferdig. Dette er ting som med fordel kan deles med flere!

Får vel ta en tur ut for å få litt middag, og så satser jeg på en tidlig kveld!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.