Jobbehelg

Denne helgen har det blitt i overkant med jobbing, men veldig fornøyd med gårsdagens fullmånesafari. Fikk også en liten tur til kaféen på Odderøya i løpet av dagen. Foredraget til onsdag har tatt mye tid, men nå er det stort sett i boks:

Kommende uke skal jeg bare drive org.arbeid og delta på seminar uten lønn. Det er halvannen uke til uten lønn, så nå må jeg snart komme i gang med ting…. Men, alt jeg skal den nærmeste halvannen uka er VIKTIG, så da prioriterer jeg det!

Har gjort kraftig innhogg på TODO-lista jeg laget på toget til København, men det er en del som står igjen til i morgen tidlig… Satser på en effektiv morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.