Back in town!

Ankom Kristiansand i strålende solskinn fredag ettermiddag. Deilig etter et døgn med snøvær i Danmark… Fikk pakket bort alt i går kveld, og var på kontoret før 08 på lør morgen!

Her raste det inn 592 mailer, og jeg har 709 bilder i kameraet som skal backes opp. Tror ikke jeg gjør mer ut av bildene enn det som nå er på Flickr. Dette er jo tross alt ikke bilder som tilhører mitt “kjerneområde”, selv om det er gøy å ta disse også! 🙂

En del padleguider har det også kommet inn bestillinger på, men jeg har ikke regnskapet mitt tilgjengelig om dagen. Derfor får jeg bare pakket det ferdig. Håper jeg kan få igjen det jeg trenger for fakturering på mandag morgen. Begynner å bli drit lei av sånne regnskapssystemer. Kan visstnok ha alt hos meg også, men da blir det betraktelig dyrere…

Solen skinner, og får prøve å dele opp dagen litt. Tar en tur ned for å kjøpe konvolutter til padleguidene mens bildene lastes inn fra kameraet… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.