Den store sykkeldagen!

Helt siden jeg var i Groningen sist har jeg drømt om å få prøvesykle en Mango! Det er en sykkelmodell fra et merke som kaller seg Sinner, og i dag ble drømmen en realitet:

Med god hjelp av ei venninne i Nederland fikk jeg satt opp en prøvetur i dag, og det var virkelig en opplevelse. Det minner nesten mer om kajakk enn sykkel. Du trer deg ned i glassfiberskallet på omtrent samme måten, og du sitter veldig skjermet for vær og vind. Særlig når en tok på “spruttrekk”.

Farten var også helt rå. Jeg behøvde ikke gi på allverdens før 40 km/h ble nådd, og etterpå trillet sykkelen flere hundre meter… Aerodynamikken må derfor være helt rå! Vi syklet nesten en time, og snittfarten lå på 20-25 km/h i luntetempo…

Jeg har fått en del data som skal bearbeides på togene hjemover mot Norge, så kommer det artikkel på adrenaline.no etterhvert. Imens får dere kose dere med bilder på Flickr.

Hjemmesiden til firmaet som lager Mango er under revisjon, men her er den gamle hjemmesiden.

Den første Mangoen til Norge ble solgt forrige lørdag!!! Visstnok til noen som bodde i nærheten av Oslo, så det er jo ikke umulig at flere får se en Mango på veien i 2011. Selv er jeg også ganske fristet, selv om sykkelen er dyr. Avhengig av modell har man 70-110l bagasjeplass i sykkelen, og det holder jo i bøtter og spann til en fantastisk tur!!!

Etter et lite søk på YouTube viser det seg at flere Mango-kunder har hatt mer enn 40 km/h i denne sykkelen. Her er et opptak av en som kommer opp i 94km/h….

Jeg har også oppdatert galleriet “Interrail 2011” med noen flere bilder – for de som følger med der… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.