Full fart til Malaga

Etter at guttene hoppet på et fly hjem til Norge, tok kvinnen med stor K og undertegnede toget videre til Malaga. Her går det høyhastighetstog som kalles AVE:

Hastigheten er på et slikt nivå at Oslo-Kristiansand hadde gått unna på et par timer med en del stopp underveis:

Vel fremme fant vi jammen et hotell rett ved togstasjonen for 55EURO pr natt. Her er det varm dusj og WiFi på rommet, og ingen grunn til klaging…. Vi startet dagen i dag med litt jobbing, og så tok vi et par timers joggetur og var blant annet innom stranden. Der var det ganske tomt, men overskyet og utenom sesong for ta skylden. Temperaturen var fin!

Etterpå tok vi beina fatt igjen, og jeg fikk en tur i katedralen i Malaga. Flott sted, men litt sjenerende oppussing i disse dager. Deilig middag i gamlebyen, og så litt shopping i klatrebutikker. Guide til Andalucia og 80m tau er kjøpt inn. I morgen går ferden til Mijas, der vi skal se om vi finner noe klatring. Et lite forbehold om været, for nå bøtter det ned utenfor hotellet. Vi får se!

Nå har jeg tømt kameraet, og gått fort gjennom bildene. 10 nye bilder er lagt til galleriet på Flickr: “Interrail 2011“.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.