Sagrada Familia og anna gøy

Geneve ble en parantes, og ankomsten til Barcelona ble 4-5 timer forsinket. Men, nå har vi logget halvannet døgn i Barcelona, og det er en flott by. I dag brukte jeg en del tid i Sagrada Familia:

Startet dagen med gudstjeneste i havets katedral. Har lest boka, så det var en spesiell opplevelse selv om jeg ikke kunne språket. “Corpus Christi” under nattverden var ganske universelt, og også trosbekjennelse og Fader vår kunne jeg kjenne igjen. Her var det bare brød under nattverden – bare prestene drakk vinen.

Har tatt veldig mange bilder av Sagrada Familia, og jeg skal få laget et eget galleri derfra. Legger ut noen prøvebilder i galleriet med “Interrail 2011” på Flickr. Snart 50 bilder der nå, og flere kommer… Garantert… 🙂

Men, nå er det snart midnatt og linjen på hostellet i Barcelona er ikke det bredeste bredbåndet i sikringsskapet….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Sagrada Familia og anna gøy

 1. Hans Petter sier:

  Flotte bilder, du er jo like flink til å fotografere i storbyen som i skjærgården. Selv om jeg elsker å hate cabin-cruisere, fikk ingeniøren i meg litt sans for Dilbar på bilde 4983. Den ser jo helt nydelig ut. Men miljømannen i meg skjønner jo at slike farkoster representerer verdier vi må fjerne oss fra. De nevnte jeg-er er imidlertid enige om de fire motorene på politi-ribben på bilde 4943, slikt liker vi ikke.

  Det er morsomt å lese at dere reiser med Interrail. Det er interessant om du kan skrive noen ord om erfaringen med det når dere er hjemme, både økonomisk, opplevelsesmessig og komfortmessig sammenlignet med rutefly.

 2. Lars sier:

  Takk for hyggelig kommentar Hans Petter!
  Det er noen av båtene her nede som nok må få litt poeng for design, og det er jo greit så lenge de ligger til kais…. Det som plager meg er jo at alle er registrert i George Town, og at svært få av de har bare rent mel i posen (er jeg redd)…

  Interrail er veldig gøy, og jeg skal prøve å følge opp med en evaluering når vi kommer hjem. Dette er tredje turen vår på fire år. Første gangen var vi i alpene og Roma. Andre året i alpene og Antibes/Monaco. Nå er det alpene og Barcelona/Malaga/Amsterdam som står på programmet… Minn meg på det hvis jeg mister tråden i slutten av måneden! Dette unner jeg flere!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.