Helgejobbing

I går – på den fine dagen, ble det mest kontor. Men, så er også nettstedet kayakexperiences.com på plass, og stort sett ferdig (må pusse litt):

Nå skal jeg innrømme at det ble tid til en spasertur ytterst på Odderøya for å få en vaffel og kakao, men ellers var det ikke mye friluftsliv å skryte av. Boller til kvelds kom heller ikke helt inn under dette…

I dag våknet jeg med sår hals, og det passer jo som vanlig veldig dårlig. Har prøvd å ta det rolig, men kvelden tilbringes på kontoret. Har postet en del padleguider, og gjort ferdig foredraget jeg skal ha i Kragerø i morgen. I løpet av kvelden skal jeg hente frem en del bilder som er bestilt til en bok. I den forbindelse har jeg også laget et galleri på Flickr med gamle bilder fra Naspevarden og Moseidvarden.

Leser litt bok og gjør klart litt ting som skal være med på interrail. Så det er en fin kveld på kontoret! 🙂

Rundt 23: Sen kveld på kontoret også. Fikk det litt over meg ut på kvelden, og har nå brent ut en DVD med bilder til en bok jeg skal levere bilder til. Greit å ha det unnagjort. Padleguider er pakket, så da må jeg bare en liten tur innom her før jeg setter meg på bussen til Kragerø i morgen etter lunsj! Satser på at en god natts søvn gjør underverker!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.