Fin dag!

Avsluttet dagen med en fullmånesafari rett utenfor stuevinduet – et skikkelig fulltreff:

Seansen i Oddernes kirke i går kveld gikk rimelig greit, selv om det var ei dame som mente jeg hadde snakket altfor lite om Jesus. Jeg får håpe andre kan ta seg av det (selv om jeg også nevnte Jesus i det jeg sa)…

Etter en lang og god natt var det litt rydding etter frokost, og så en liten tur nedom kontoret for å hente/lade kamera. Dette tok jeg med meg på Naturvernforbundets ekspedisjon til Møvigveden – se bilder i forrige bloggpost.

Vel hjemme ble det middag med 3 gjester! Veldig hyggelig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.