Om å roe litt ned

Snøen har lavet ned denne uka, og noen har fått mer enn nok. Fant denne på Twitter i dag tidlig:

På onsdag var jeg på jobb frem til 13, og så måket jeg masse snø halvannen time – før jeg la kursen mot Mandal og foredrag. Fra Lund – Samsen brukte jeg 57 min. Dermed røk middagen…. En trailer hadde satt seg på tvers i veien over Samsen. Heldigvis luktet jeg lunta og fikk tatt ned under brua og opp igjen på andre siden… Veldig inspirerende møte på kvelden på Hald. Jeg viste lysbilder og snakket om “På jakt etter rikdom”. Omtrent 60 stk dukket opp for å ta del i begivenheten.

Brukte litt kortere tid hjem, men kjøreforholdene var ikke bra….

Derfor ble det sent, og jeg tok en ekstra time i går tidlig. Startet dagen hos Bymisjonen, og har nå inngått kontrakt om å sette opp fotoutstilling der 27. mai. Den åpner offisielt dagen etter. Tror kanskje dette er et fint sted å være i sommer! Jobber med å få inn postkortene der også!

På kvelden fikk jeg to rolige runder i lysløypa. Masse snø, og litt løse spor. Det var likevel fint å få prøvd de nye skiene!

Skal prøve å få unna litt på lista i dag også – og kanskje en skitur før møtet i Oddernes. Skal sitte i et panel der i kveld. Temaet er “Min tro”. Ser frem til dette med litt skrekkblandet fryd. Det kan ta mange retninger… I helgen skulle jeg egentlig på et arrangement i Mandal, men ser at det er litt for mye som skjer. I neste uke skal jeg holde to foredrag, og det er nødt til å være tomt på listene og ferdig pakket til 3 uker ferie torsdag kveld. Derfor blir det en ganske rolig helg i byen. Eneste arrangement er vardebrenning mot oljeboring i Lofoten lørdag kveld!

Fredag etter lunsj: Nå er jeg ferdig med to oppdateringer på nett. Har laget et nytt domene (!) – www.padlosofen.no – der jeg inntil videre har plassert foredraget jeg holdt på konferansen om fattigdom. Alle disse bildene ble også brukt i foredraget jeg hadde onsdag, men da hadde jeg ca 10 bilder til om Skaperverket.

I tillegg har jeg endelig fått skrevet ut en bokanmeldelse av boka “Bønn ved havet” av Harald Olsen til www.keltiskfromhet.no. Det var godt…

Nå tar jeg noen ærend i byen før ettermiddagsøkta! 🙂

Litt over 16: Har fått unna enda mer på lista. Både litt fakturering, noen e-poster og ikke minst – opprettet profil i frilanskatalogen: http://www.frilanskatalogen.no/padlosof
Vet ikke helt hvordan de skal se ut, men da har jeg i alle fall gjort et forsøk.
Har også installert CS5 (utvalgte deler) på MBair til vi skal på ferie. Rart å bruke DVD-spilleren på den stasjonære på den bærbare via trådløst nett… Mye som plutselig er mulig…

Tenker jeg sier det er greit for i dag! Veldig fornøyd egentlig – og spent for hva kvelden bringer! Oddernes – here I come! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

5 svar til Om å roe litt ned

 1. Lars Larsen sier:

  Hei!

  Jeg skrev om deg pà bloggen min idag. Jeg er ogsà ekoteolog og nordman. Du ville kanske like bloggen min, som helt handler om ekoteologi.

 2. Lars sier:

  Hei Lars!
  Takk for omtale – dette er definitvt en blogg jeg skal komme tilbake til!

 3. Lars Larsen sier:

  Jeg har nà bladd igjennom dine inlegg under “religion”, lest litt her og der, og jeg finner att vi har mye felles! Jeg er ogsà nordmann. Det gleder meg virkelig à ha funnet denne blogga, jeg har ikke riktig fàtt tak i norske ekoteologer fór jeg fant denne blogga. Norge har ingen teologisk Arne Naess. Harald Olsen er vel det nermeste man kommer, og han er velkjent for meg, har lest mye i hans bóker, oversatt til svensk. Men han er mest en slags kirkehistoriker. Hàper du er en slik teologisk Arne Naess!!

 4. Lars sier:

  Takkf or hyggelig tilbakemelding kjære navnebror!
  Å skulle være en teologisk Arne Næss er fryktelig store sko å fylle, men jeg må innrømme at han er ett av mine store forbilder (om enn ikke i teologisk henseende, men jeg tror Arne var mer pan-en-teistisk enn de fleste visste)… 🙂

 5. Lars Larsen sier:

  Hei!

  Bloggen min ble radert igàr. Det jeg skrev var for tabu. Men jeg fortsetter her:

  http:www.larslar.blogg.se/da

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.