Gjensyn med CKK og Ravndalen

I dag fikk jeg tilsendt et bilde av meg selv fra Ravndalen og jubileumet til CKK. Her er jeg ivrig opptatt med å ta bilder, og det er Christian som har foreviget meg. Fotofangsten denne dagen er lagt ut som lysbildeshow på Flickr.

Etter en litt dårlig natt ble det ikke så tidlig start på dagen, men jeg har fått laget mange tekster til KayakExperiences.com i dag, og jeg regner med at siden blir synlig med endringer i løpet av denne uken! Prøver å få tatt et røkk i kveld, slik at det kanskje er ferdig til møtet i morgen!

Skal ut å spise med en god venn i ettermiddag, så det blir ikke så tidlig avgang fra jobben i dag. Det meldes om flotte forhold på Naspevarden, men det blåser en del. Ser at det er meldt mye snø i dagene fremover, og mot helgen skal det bli betraktelig kaldere med samme vindstyrke… Tror derfor det haster litt med å få prøvd de nye skiene!!! Kanskje blir det en tuer i morgen tidlig hvis jeg får unna alt jeg skal av tekster i dag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.