En fysisk dag

Denne dagen har jeg gjort en del annerledes fysisk aktivitet, og det føles godt.

Startet dagen i Søgne med en besiktigelse av en henger som kanskje skal brukes til sommeren. På vei hjem plukket jeg opp en reparert kajakk, og fikk løftet denne på og av bilen. Deretter var jeg sjauegutt et par timer. En kompis flytter kontor, og da er det mye gratis trening. Vi avsluttet med å tømme hagen her på lund for skrot, samt litt i garasjen. Det føles deilig. Noen tonn med fysisk materie er flyttet. Det gir en helt annen tilfredsstillelse enn å sende bits hit og dit i cyberspace.

Tilbake på kontoret var motivasjonen så som så, og dermed fikset jeg heller middag til oss alle 4. Det var veldig hyggelig, og etterpå har jeg gjort kål på Vårt Land, Klassekampen, Journalisten og Morgenbladet. Dag&Tid får vente til senere i helgen.

Mubarak har gått av i dag, og det blir veldig spennende å se hva som skjer. Jeg har vanskelig for å skjønne hvor stor makt det muslimske brorskapet har, og er også veldig spent på om dette opprøret sprer seg. Hvis det blir opprør i Saudi-Arabia, så kommer jo oljeprisen til å gå av skaftet…. Da blir det baluba i verden…

Nå har vi fått besøk av en hyggelig venninne, og så blir det vel Nytt på nytt. En god start på helgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.