God ukestart

Dro rett på jobb i dag, og fikk unna en artikkel til adrenaline før lunsj: “Soloppgangsafari“. Etter lunsj har det gått slag i slag med sosiale happenings.

Først et par timer på Herlig land, så en tur innom kontoret. Deretter et par timer på Amigos, og nok en gang tilbake på kontoret. Her er jeg nå, og nå er det snart klart for klatring på Spicheren. Regner med det skal bli greit å sovne i kveld også…

Skulle egentlig skrevet en del til nettstedet KayakExperiences i dag, men det kan jeg vel gjøre i morgen også. Eller i morgen har jeg sagt ja til å være med en tur til Møvigveden. Det er meldt fint vær, og vi er noen som drar ut for å se på hvor varden skal brennes 19. feb mot oljeboring i nord. Regner likevel at det blir litt igjen av dagen – slik at jeg i alle fall kan komme litt i gang.

Gleder meg til litt fysisk aktivitet i klatreveggen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.