Padling med P4

I dag var det klart for sending av opptaket som ble tatt opp på torsdag med P4. Det besto av en intro med den padlofile, og et hovedinnslag (virker på mac hvis du har et tilleggsprogram). Her er siden hos P4:

Ellers har det vært en fin helg med mye lesing!

Helgen ble som vanlig innviet med isbading i Bertes. Denne gangen uten is. Til den gode middagen etterpå fikk vi også besøk av Fred – så da var vi 5 til bords. Veldig hyggelig! Som vanlig ble det en tidlig kveld. Det er deilig å ikke ha noe hangup på at en må være oppe til midnatt på fredagene…

På lørdagen fikk jeg endelig tatt meg tid til å få hjelp til reperasjon av en kajakk. Den ligger nå til herding, og jeg satser på å hente den etterhvert… Etterpå dro vi til Naspevarden for å gå på ski, men 3-4 varmegrader og gammel snø var lite fristende. Sporene var skikkelig møkkete og dårlige. Dermed ble det Spicheren, og jeg svømte hele 4200m i ett strekk! Det er ny livsrekord! 🙂 Den gamle var på 3200m.

På kvelden fikk vi kultivert oss med to episoder med Varg Veum på DVD.

Søndagen ble brukt mye til aviser og boklesing. Har prøvd å få litt oversikt over hva som skjer i Egypt, men det er ikke bare lett… Vi løp en drøy time, og har vært på kaffeselskap med gode mennesker. Alt i alt en både sosialt og treningsmessig god helg! Selv uten padling! 🙂 Men, da er det i alle fall litt padlelyder på radio som har strømmet inn i de tusen hjem! 🙂

Dagen etter: Nå er det satt inn et mer riktig bilde i artikkelen hos P4:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.