Soloppgangsafari med P4

Begynte dagen sammen med Thomas Sommerset i P4. Han ville lage “farveradio” om soloppgang fra kajakk! Vi fikk en fin tur på østsiden av Odderøya, og jammen fikk vi ikke en flott soloppgang etter en regnfull natt:

På vei tilbake til kajakklubben fikk vi jammen regnbue også:

Flere bilder fra turen ligger på i settet “Padling med P4” på Flickr.

Skal prøve å jobbe en litt kort dag i dag. Foredraget i går føler jeg gikk bra, men blir litt utladet etterpå. Å starte dagen 06 med radiointervju krever jo også at en er litt på hugget. Satser derfor på å forlate det flotte kontoret på Odderøya litt etter lunsj, og så ta en kveld med andre ting. Kanskje en tur på Spicheren med klatring og badstu. I kveld er det i alle fall festmiddag mot oljeboring i nord på Bølgen & Moi. Da kan en i alle fall ikke klage på maten! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.