Dagen for plan B

Denne dagen har ikke forløpt helt som planlagt…. Padling ble det satt av tid til, og den forløp som planlagt. Tanja tok sine første tak denne dagen, og hun forberedte seg grundig:

Flere bilder fra padleturen vår i Bertesbukta ligger på Flickr.

Så til alt som ikke gikk helt etter planen. Vi dro nemlig til Naspevarden i dag tidlig. Jeg kastet alt skiutstyret inn i bilen, og da vi kom frem oppdaget vi til vår forskrekkelse at det bare var 3 ski i bilen. Det er jo greit med 4 stk når vi er 2 som skal på tur. I utgangspunktet trodde jeg at jeg i sløvhet hadde oversett en ski, men da jeg kom hjem var det helt tom der den skulle vært. Jeg vet ikke hva som har skjedd, og det virker jo litt rart om noen skulle ha stukket av med en ski, når de kunne tatt både staver og de 3 andre også…. Har sett litt rundt huset, men ikke sett noe. Hvis noen hadde gjort det på pur F, så skulle en jo tro at de bare hadde kastet den et sted…

Men, når det skjer sånt åpnes muligheter for andre ting. Dermed dro jeg på Kvekerandakt, og denne gangen var vi hele 14 stk. Det er definitivt ny rekord på de 5 årene jeg har gått der… Etter andakten var det informasjon fra Kvekerhjelp – det var tildels både sterke og rystende historier…

Etterpå var det duket for ny tur i kajakken. Etter drøye 30 km på langrenn rakk Ingunn akkurat å snu i døra. Det var en deilig liten tur i område ved Bertesbukta. Mens vi padlet hadde vi selskap av en sel.

Vi timet det slik at vi kunne dra rett ned på Torvet for å delta på demonstrasjon (lystenning) mot oljeboring i Lofoten og Vesterålen. Bilder kommer i egen oppføring, men her er linken til galleriet på Flickr.

Her møtte Tanja og jeg mange hyggelige folk. Etterpå var det skylling av utstyr, barbering og nok en god veganmiddag!

Tror det blir en ganske rolig kveld etter dette, men skal sende ett av oljebildene til Fædrelandsvennen. Foreslå at det kan brukes om dagens bilde, men det er vel for sent nå…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.