Tilbake i byen

Kom til byen i går ettermiddag, og møtte min første gjest fra Couchsurfing på jernbanestasjonen. Hun er fra Sveits, men kan norsk. Det ble en hyggelig kveld, med blant annet omvisning på UiA. I dag tidlig var det nok en gang en fantastisk sykkeltur til jobb:

Selv om det har vært mye jobb og møter i det siste, så har jeg prøvd å sette av tid til å nyte været. Stort sett har jeg gått mellom de stedene jeg har vært. I går morges fikk jeg nok en fin løpetur i Frognerparken, og en kan vel kanskje si at jeg “gjorde” parken denne morgenen….

Onsdag kveld var jeg på teaterstykket “Enron” med en kompis, men det skal jeg skrive om i en egen bloggpost. Kan bare si at det anbefales på det varmeste!!!

På kontoret ventet det 644 inngående e-poster. Over 400 av de var fra FB – heldigvis går de rett i egen mappe. Jeg leser jo fortløpende mens jeg er på tur, men det er jo alltids noe som krever handling, så det tar litt tid å bla igjennom.

Jammen var det ikke noen bestillinger på padleguider også – så jeg skal få de i posten i løpet av dagen!

Ganske mye på TODO-listen denne fredagen, så jeg får vel bare kaster meg over lista igjen…. God helg! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.