Tidlig start

Dagen begynte som nevnt i forrige innlegg ganske tidlig, men deet var vel verdt det. Her er to av av bildene fra “Soloppgangsafari” i dag tidlig:

Har sendt linken til galleriet litt rundt på Facebook og Twitter, og har fått mange hyggelige tilbakemeldinger. Midt-Agder Friluftsråd har lagt ut link fra sin forside:

Her er det også link til galleriet fra Naspevarden jeg tok for noen dager siden. I det hele tatt går det litt i foto om dagen, og det er jo utrolig gøy!

Det nærmer seg også en Oslo-tur (blir i Oslo mye av neste uke), og det er en del som skal på plass i den anledning. Blant annet har jeg fått en bestilling på artikkel til bladet Friluftsliv. I begynnelsen av februar skal jeg også snakke på en konferanse om fattigdom – må prøve å skape litt perspektiver der. Det er jo mulig å finne mye rikdom ved SELVVALGT fattigdom. Friluftsliv er jo blitt definert som “et rikt liv med enkle midler”, og kan fort settes opp mot “et komplisert liv med rikelig med midler”…

I kveld skal jeg være med på et styremøte i kajakklubben, og kanskje passer det inn med en liten svømmeøkt etterpå. Får se litt hvordan ting legger seg til rette…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.