bokoman.no

Da er nok ett år over, og det betyr oppsummering av fjorårets bokliste på bokoman.no. Boklisten for 2010 ble på 8 sider, og er vel under snittet. Synes fremdeles dette er et morsomt prosjekt, og fortsetter nok ett år. Det blir det åttende! Er det noen andre som lar seg inspirere?

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Bøker. Bokmerk permalenken.

6 svar til bokoman.no

 1. Birgit sier:

  Fantastisk prosjekt! Jeg ble inspirert – riktignok ikke til å bytte ut TV-tittingen, men til å skrive opp alle de bøkene jeg leser i løpet av et år…. Grunnen til at jeg ikke vil bytte ut TV-tittingen er enkelt: Jeg ser nesten aldri på TV. For omlag 15 år siden gikk TV’n min i stykker og siden jeg ikke savnet den, kjøpte jeg ikke ny før for to år siden, men siden jeg ikke er vant til å se på TV lengre, slår jeg den nesten aldri på. Jeg kan telle på to hender de gangene jeg har slått på TV’n vår de to siste årene (og da er det stort sett fordi tantebarna er på besøk og vil se på barne-TV). Jeg har riktignok hatt et lite forsett om å se på nyhetene innimellom, men det skjer nesten aldri det heller. Jeg forstår rett og slett ikke hvorfor folk prioriterer TV-titting – det er jo rett og slett kjedelig…, men som sagt; så har jeg et lite forsett om å se på nyheter i ny og ne 🙂

  MVH Birgit
  – som skal begynne å skrive bokliste, for det er jo så menge morsomme bøker der ute!!

 2. Lars sier:

  Tusen takk for hyggelig kommentar Birgit!
  Du har jo i praksis gjort det viktigste allerede (unngå TVen)! Så er det jo bare å få ut bøkene for å inspirere andre på din leseveg! Det aller morsomste er at du da kan velge helt selv – det er ingen som pusher deg i bestemte retninger. På TV blir jo alt bare mer og mer kommersielt – og likere og likere….

 3. Knegg Knegg sier:

  Boktipsene og sitatene er hovedgrunnen til at jeg leser denne ene bloggen av alle.

  Skulle jeg laget en saann logg, ville jeg ikke ta med enkeltartikler uten ogsaa aa ta med de beste podkastene og foredrag fra TED. Det ser ut som om du bare skriver ned de minneverdige artiklene du leser.

  Tillater meg aa tipse om mine egne storfavoritter, bortsett fra paa romaner:
  Robert Fisk
  Ryszard Kapuscinski
  William Dalrymple
  Podkast / BBC / Documentaries
  Podkast / NRK / Mytekalender

 4. Tore sier:

  Jeg har allerede latt meg inspirere. Leseliste ble satt opp før jul, og en del ble lest i juleferien. Nå står Padleguide for Dalane også på listen.

 5. Lars sier:

  Tusen takk for flotte innspill fra Knegg Knegg. Podcastene og Dalrymple var nye for meg!

  Hvor legger du din leseliste Tore?

 6. Tore sier:

  Min leseliste ligger gjemt i et blogginnlegg (her: http://bardunen.net/?p=330). Ikke like omfattende som ditt leseprosjekt, men det blir mer lesing av det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.