Magisk skitur

Allerede i går begynte vi å fable om avspasering i dag. En dag med strålende solskin innimellom diverse vær var svært fristende. Vi slo til, og resultatet ble en helt magisk skitur:

Snøen lå tung på furuene innover i skogen ved Vennesla. Målet var Naspevarden, og på vei oppover mot de åpne myrene sto solen opp. Å få med seg soloppgangen på en sånn dag er bare helt utrolig deilig. Temperaturen var ned mot minus 10 på hele turen, og dermed er det jo ikke vanskelig å få gode ski! Antagelig ville turen vært helt okay uansett. Det var som å befinne seg i et eventyr. Snøen var fullstendig uberørt utenom sporet. På hele strekningen så vi ikke ett dyrespor heller, og det gir kanskje grunn til litt bekymring? I begynnelsen var vi nokså alene også. Vi parkerte som 4. bil mellom Naspevarden og Moseidvarden. Da vi var tilbake etter 3 utrolige timer var parkeringsplassen nesten full! Jammen er det fint at også flere ser gleden av å komme seg ut på sånne dager. Dette kan fort ha vært den flotteste vinterdagen i hele vinter!!!

Jeg tok masse bilder, og har lagt ut de beste på Flickr:

Nå har jeg vært et par timer på kontoret, og skal ha en liten pause i stolen. Har noen deilige bøker. Så får jeg se om jeg kommer i gang med TODO-listen, eller om den kan vente til i morgen. Tror ikke det er noe som brenner….

Må være hjemme til tidlig kveld – da er det atter kveldsbad i Bertesbukta. Livet er herlig! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Magisk skitur

  1. Eivind M. sier:

    Fantastiske bilder, Lars! Det rykker i skifoten, her jeg sitter innendørs og jobber.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.