Nyttår med Sunniva Gylver

I gårsdagens vårt land hadde Sunniva Gylver en Ettertanke med tittelen «Hverdagslys«. Her står det blant annet følgende å ta med seg inn i det nye året:

Å gi Gud større spillerom i livet mitt. Å åpne opp og ta imot, så livets lys kan skinne i meg, og gjennom meg til andre.

Dette er ganske så kvekersk, og hun fortsetter:

Jesus sa: «Jeg er verdens lys. Den som følger meg skal ikke vandre i mørket, men ha livets lys.» Mørket kan ta mange former. Uansett gjør mørket det vanskelig å se, orientere seg, gå med tillit – enten det er et ytre eller indre mørke. Å gi Gud spillerom, å åpne opp for livets lys, betyr ikke nødvendigvis at vi unngår mørket. Selv de frommeste mennesker har kjent på det. Men når vi gir Gud rom for å arbeide i oss, skinner lyset, også i mørket. Når vi søker Jesus – i stillheten, gudstjenesten, Bibelen, bønnen, naturen, musikken, kunsten, fellesskapet – da kan hverdagen lyse.

Jeg synes dette er flotte ord å ta med seg inn i det nye året. Tusen takk Sunniva!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Religion. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Nyttår med Sunniva Gylver

  1. MT sier:

    Nett lest om Sunniva Gylver i Kirkens Nødhjelp Magasinet. Søkte på nett etter bloggen hennar , på vegen kom eg hit 🙂
    Her hos deg har eg lest før.

    Orda du vidareformidlar her er finfine. Takk. Trengde dette i dag.
    Mvh Marie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.