Spasertur til jobb

Begynte dagen ganske tidlig, og leverte bilen på service halv åtte. Spaserte snaue 6 kilometer tilbake til byen, og fikk en nydelig solnedgang fra Vesterveien.

Etter å ha ønsket de andre i kontorfellesskapet Godt Nyttår fikk jeg se en film jeg har vært med i. Temaet er friluftsliv, og den var skikkelig god. Link kommer så fort den er publisert!

Ellers har det vært en rolig dag. Har fått en strekk i ryggen, og sov utrolig dårlig i natt. Har derfor tatt igjen litt i godstolen i dag… Lunsj i byen, og så har jeg gjort en del billedbehandling. Blant annet er bildene fra romjula/nyttårsaften på plass på Flickr. Tilsammen plukket jeg ut 31 bilder:

Har også fått gått igjennom all e-post, og neste punkt på TODO er utsendelse av noen padleguider som det har kommet bestillinger på i løpet av jula. Mulig jeg rekker det før jeg skal møte en kompis til middag på Amigos kl 19. Så blir det en spasertur hjem og forhåpentligvis en bedre natt. Satser på å begynne morgendagen med en svømmeøkt på Spicheren.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Spasertur til jobb

  1. Lars J sier:

    Nydelige vinterbilder!

  2. Lars sier:

    Tusen takk for det Lars!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.