Rolige romjul

Etter at jeg nok en gang har blitt litt redusert, så har det gått ganske stille for seg. Første juledag var i bokens tegn, og i går gikk jeg en ganske lang tur til fots. Da fikk jeg blant annet disse bildene:

Det første er kanskje ikke så intuitivt hva er for noe… Det er en støyskjerm som er “herpet”, og så er den i såkalt uknuselig materiale. Men, den knuser jo. Det blir bare ikke så enormt med søl… Når det er blå himmel bak og sola kommer inn fra siden, så blir det sånn. Nesten som kunst. Hærverkskunst. (NB: Det er altså ikke jeg som har knust glasset…)

Andre bildet er fra Gimle gård, et fantastisk sted!

Både første og andredagen har vi hatt hyggelig og givende besøk. Vi er jammen heldige som har så mange herlige mennesker i omgangskretsen!

I dag har jeg en liten kontordag for å finne frem litt lydbøker og filmer til Hovden-ferie. Vi drar i morgen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.