Vintersolverv

I dag snudde sola, og jeg fikk med meg soloppgangen! Tok masse bilder, og gikk frem og tilbake i 45 min i minus 15 for å få med lysskiftene. Det var verdt det! Til sammen har jeg lagt ut 38 bilder på Flickr.

Etter denne litt heftige starten på dagen var det klart for mer jobbing på kjøkkenet. Vi ble nesten ferdige før jeg måtte ned på kontoret for å poste padleguider. Nesten 10 stk både i går og i dag. Det er moro!

Etterpå tok jeg litt mat, før jeg gikk i gang med å redigere bildene som nå ligger på Flickr. Innimellom fikk jeg hyggelig besøk av Øivinn, og nå drar jeg videre til et julebesøk selv. Jula er en sosial tid!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.