Solgte bilder sendt

I dag fikk jeg beskjed fra Xpressprint om at de solgte bildene fra utstillingen var produsert. Dermed forsvant blant annet 150x50cm av dette motivet ut med posten – til Florø:

Så får jeg fakturere og sende ut knotter i morgen eller mandag.

Før jeg dro på jobb i dag lagde jeg en sursild av en kilo sild. Tenker jeg kan prøvesmake den på søndag. Satte også en deig med Eyvinds focaccia, og den skulle jeg gjerne smakt selv også i kveld. Men, jeg skal på julebord med nr. 42 her på Odderøya. Derfor får det utgå i denne omgang. Før dette håper jeg å få med meg en klatrerunde på Spicheren, badstu og så det tradisjonsrike badet i Bertesbukta annenhver fredag. Tenker jeg skal være mør og god under julebordet med den oppladningen! 🙂

Dessverre har det yret litt i Kristiansand i dag, men tror ikke det har tatt noe særlig på snøen. Håper det går over til snø i natt, for det er meldt litt mildere i helgen. Vi har jo ikke et gram snø å miste her sør! Håper å få meg en skitur til uka (eller søndag).

Da kobler jeg ned!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.