Pausemoro

Fant denne videoen på YouTube, og her var det en del spennende klipp:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Padling. Bokmerk permalenken.

2 svar til Pausemoro

  1. Knegg knegg sier:

    Kan det virkelig være nødvendig? Dette er rett og slett farlig, det skjønner de når de blir eldre. Før i tida gjorde vi ofte mye vanskeligere og nifsere ting, men vi hadde ikke sånne fancy hjelmer, og så var vi forsiktige! Vi trente aldri, men hadde full kontroll. Før eller siden så ramler de eller blir hengende fast og da kan de bare glemme å komme grinende hit og tro at jeg skal berge dem. Knurr.

  2. Lars sier:

    Jeg er enig i at disse folka har et helt annet forhold til risiko enn det jeg har. Det begynner jeg å bli vant med…. Kanskje er det vi som begynner å bli gamle? Synes å merke en bitende ironi i kommentaren din….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.