Forsøker å roe ned

Våknet med sår hals nok en gang, og er ganske lei av “forkjølelsessymptomer” i 2010. Nekter likevel å se noen sammenheng med helgens padling – den var jo bare morsom:


Foto: Øivinn Bruce

Foredraget i går kveld gikk veldig fint, og det var mange hyggelige mennesker på plass i Klimahuset. Jammen fikk jeg ikke solgt litt bøker også!

Ettersom formen var skrantende i dag tidlig kom jeg litt sent i gang, men har fått gjort det jeg hadde tenkt til kl 18. Skulle egentlig på et foredrag i Randesund i kveld, men tror jeg prioriterer lesing, peiskos og hvile. Så skal jeg prøve å prioritere flere morsomme ting. Planen er å padle en tur i morgen lunsj/ettermiddag sammen med kvinnen med stor K. Da kan det fort bli flere bilder! 🙂

Men altså – nå blir det relax frem til avgang i morgen tidlig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.