Fantastisk helg

Denne helgen har vært svært så opplevelsesrik! Det startet tidlig ettermiddag på fredag med padling ut til Grønningen fyr utenfor Kristiansand. Her tilbrakte jeg natten og formiddag lørdag med en herlig gjeng:

Søndagen var det klart for lansering av Padleguide for Dalane i Egersund. Det ble også tid til en padletur med lokale padlere. Her vender vi ved Vibberodden fyr – Egersund var kledd i flott vinterdrakt:

Turen ut til fyret på fredag var til tider kald. Særlig etter at sola gikk ned. Vi kom akkurat frem til at mørket senket seg. Inne var det da minus fem grader, men etter to timer sprengfyring krøp temperaturen over null. Et murfyr som ikke har hatt besøk på 3 uker er kaldt…. Noen av oss sov i bygningen ved siden av, og der var det nok mellom -5 og -10 om natten. I alle fall rev det godt i nesa i soveposeåpningen. Skal se om jeg ikke kan få skrevet litt om denne turen på adrenaline.no. Det var en skikkelig høydare! Flere bilder ligger i et galleri på Flickr.

Trilling av kajakken fra Bertes og hjem i tett snødrev var skikkelig gøy. Folk snudde seg, og kjørte nesten av veien. Hadde nesten lyst til å rope bort til noen som luftet hunden da jeg kom inn: “HEY, is this NORWAY?” Jeg klarte å holde meg… 🙂

Dusjen hjemme var særdeles god, og jeg brukte et par timer foran peisen på å tine. Ikke at jeg hadde frosset veldig, men jeg var småkald gjennom hele døgnet.

I dag var det avgang før 07 på en søndag. Bøker ble hentet på kontoret, og Øivinn plukket opp i Vågsbygd. Sammen fikk vi en fin tur til Egersund, og foredraget jeg holdt med bilder fra området ble også godt mottatt! Jeg skal se om jeg ikke kan få lagt det ut her i bloggen i løpet av morgendagen. 5 bilder ligger allerede på Flickr.

Vel hjemme bar det tilbake på kontoret, og nå har jeg effektuert bestillingene som har kommet inn i løpet av helgen – og litt annet rusk og rask. Dermed tar jeg en svært rolig start på morgendagen, og er neppe på kontoret før lunsj… Herlig! 🙂 Sånne helger kan jeg godt ta flere av! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.