Takk til Stockholm!

Da nærmer vi oss slutten på Stockholmsbesøket, og her er noen bilder fra gårsdagen. Først ett fra Moderna muséet:

Før vi gjorde dette besøket var vi innom Gamla stan, og der fikk vi med oss vaktskifte:

På vei bort til MM fikk vi en flott solnedgang:

I dag dro vi til et klatresenter i Solna, og der skjedde det ting. Ingunn onsightet 2 6b og 3 6a. Selv gikk jeg to 6a og en 6b. Så Nils sine trusler om at ting er vanskeligere i Sverige var bare tull. Vi drev på i to og en halv time, og i alle fall jeg var ganske mør etterpå. Etterpå skulle vi shoppe litt hver for oss, men det ble ikke noe særlig ut av det. Her tar Ingunn tunnelbanen, og den gikk langt under bakken!

I stedet gikk vi på kino og så Harry Potter. Det passet fint med middag på et hipt sted vi hadde bestilt bord på til kvelden. Her fikk vi et fantastisk måltid! (De som er interessert: “Grill” i Drottningsgatan, rett ved Tegnerlunden).

Nå får vi vel pakke litt, og så går toget hjem igjen 0829. Strategiseminaret i dag ble lagt til etter frokost, og på veien hjem i morgen skal vi systematisere og fordele ansvar. I det hele tatt har det vært en svært effektiv reise i så henseende, og så har vi fått en del annen moro på kjøpet!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.