Stockholmsopplevelser

I dag har vi hatt to gode møteøkter, og to av prosjektene neste år har fått en god start! Dessuten har vi fått besøkt det Moderna muséet og gjort litt innkjøp (les: ull). Har også fått noen fine bilder, men vet ikke om de kommer i dag.

Vi suller mest rundt på måfå, og så er vi veldig målrettede innimellom. Etter en god badstu på hotellet er vi nå klare for middag, og så får vi se hva kvelden bringer. Kanskje blir det noen bilder her i løpet av kvelden, eller kanskje blir det kino eller noe annet kulturelt.

Det er deilig å være litt langt hjemmefra, selv om det jo drypper inn litt impulser hjemmefra også. Blant annet har “Padleguide for Dalane” fått nesten en helsides oppslag i Stavanger Aftenblad i dag, og det er jo kjempedeilig! Skal se om jeg ikke kan få lov til å legge ut siden i løpet av neste uke. Satser på at den bidrar til at flere kommer til søndag da det er lansering i Egersund. Det er mulig å melde seg på arrangmentet på FB også – så spre det videre. Hadde vært skikkelig moro hvis vi blir en gjeng!

Sånn – da er det mat…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Stockholmsopplevelser

  1. carin sier:

    Härligt att ni koser er i Stockholm. Se gärna till att få en del skärgård med på Stockholmsturen 😉

  2. Lars sier:

    Takk for hilsen!
    Ble ikke noe skjærgård, men vi gikk over noen av broene i byen! 🙂
    Får komme tilbake når det er mer sesong for sånt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.