Litt av hvert helg

Denne helgen har det skjedd litt av hvert. På fredagen inviterte Eyvind til kveldsbad i Bertes. Vi fikk også med Siw, og her er Eyvind og Ingunn snart klare til å entre det varme vannet:

Vannet holdt 7-8 grader, og var strengt tatt bare varmt i forhold til lufttemperaturen. Den var nemlig 7 minusgrader, og det var frisk bris….

Badet gikk fint, og suppa etterpå var utrolig god!

Lørdag ble en rolig affære, og ble brukt mest til egenpleie. Blant annet en tur i klatreveggen på ettermiddagen, og til et dypdykk i 2. bind av biografien om Bjørneboe.

I dag har jeg vært på kontoret for å gjøre ferdig siste rest av ting som må gjøres før vi drar til Stockholm. Dette blir en arbeidstur, og da må det være med litt av hvert. Tror jeg har husket alt nå. Litt utenom dette har det også blitt tid til, blant annet har jeg plukket ut noen bilder til JuleTrosbyTrøsten. Her er jo jeg bare fotograf, men jeg håper redaktøren finner plass til dette bildet – fra Bryllupsreise del 3A:

Fikk en god tur rundt Odderøya med min bror og hans familie. Da fikk vi unna julekortfotograferingen deres for i år også. Håper det blei noen bilder de kunne bruke.

Nå skal jeg hjem for å pakke, og så håper jeg på en tur i badstu og Thomasmesse i Oddernes kl 20.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.