Foredrag i boks!

I dag tidlig har jeg gjort ferdig tekstene som følger med bildene. Nå har jeg bare noen linjer av Scott igjen, og så kan jeg gjøre litt annet før jeg drar mot Ny-Hellsund i kveld. Her er alle bildene jeg skal vise i kveld:

Det går altså båt fra Høllen 17.30 til Skolehuset i Ny-Hellesund. Kanskje vi ses?

I går kveld ble jeg oppringt av noen som skulle komme ut i kajakk. Det hadde vært noe, men rekker ikke det denne gangen. Det er litt mye stæsj og ha i kajakken også (bærbar, bøker osv). Men, må jammen få tatt meg en padletur snart. Kanskje det blir en tur i morgen. Satser på at jeg drar ut så tidlig at jeg får med meg solnedgangen, og skal prøve å huske kamera!

Får ny ladning med “Padleguide for Vest-Agder” av Fylket i lunsjen. Er nesten tom nå, så det kommer godt med. Selv om det ikke har vært noe særlig push fra butikkene. Ringte rundt til bokhandlere i randsonen av Dalane i går. Bare 2 av 10 butikker ville ha “Padleguide for Dalane”. Flere hadde ikke åpnet e-posten sin på to dager. Regner med at dette kanskje også gjelder de andre butikkene langs kysten, så her må det vel ringes. Får se om jeg kan komme i gang med det i morgen, og i alle fall når jeg er tilbake fra Stockholm.

Det er fremdeles en del bøker fra Telemark og Aust-Agder på lager, så jeg tar i mot alle bestillinger med glede. Erfaringsmessig tar det seg kraftig opp utover i desember, og det er spesielt mellom 10. og 20. desember at det koker.

Skulle gjerne fått markedsført bildene i utstillingen frem mot jul også. Har prøvd en del forskjellig, men er helt klart åpen for tips. Det har ikke vært noen kjempeavsetning på de tingene jeg har prøvd hittil… Prøver å få satt i gang trykkingen av første plate med de bildene som er solgt i morgen. Har fått fylt opp en plate.

Da er alle filer sendt over til DropBox, så da er det på tide å innta kontoret! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Foredrag i boks!

 1. Knegg knegg sier:

  Gratulerer med et ypperlig foredrag! Stappfullt hus! Og for noen trivelige folk som arrangerer og som møter opp, da! Midt ute i det “døde kapitallandskapet” fins det altså en gjeng som går sammen og kjøper skolehuset til felles beste. Holder det ved like og arrangerer teater.

  De er ikke alene heller. Flesteparten av de fyrene du snakket om er jo tatt over av frivillige, som heller arbeider for andre enn med å pusse opp sine egne kjøkken, hytter og hus for nte gang. Dugnadsånden er pinadø det beste vi har. Supert! Og i bilen på vei hjem blir jeg oppringt av en smør blid Ingrid som har funnet bankkortet mitt og boka di. Så nå kommer jeg en tur ut på Odderøya på kontoret ditt snart og plukker opp. Ringes!

  Den originalboka fra femti-tallet du fikk hørtes bra ut også. Favorittboka di? Bitende sivilisasjonskritikk fra femti-tallet? Hvilken var det igjen?

 2. Lars sier:

  Tusen takk!
  Heldigvis er det noen løvetanner her og der i det “døde kapitallandskapet”!
  Jeg får inn bok/kort mellom 10-11, og blir på kontoret til nesten 16! Velkommen!

  Boka til Scott heter “Alkejegeren”, og du finner “the best of” hvis du søker etter alkejegeren her i bloggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.