Padleguider i farta

Litt over lunsj dumpet “Padleguide for Dalane” inn på kontoret, og det er akkurat som julaften på forskudd! Veldig fornøyd:

Foto: David Holme

I går kveld lagde jeg ferdig masse konvolutter, og det har jeg fortsatt med i dag. Så nå går det ut ca 40 stk til forhåndsbestillinger og presse/tidsskrifter. Jammen fikk jeg ikke inn bestilling på 10 stk av “Padleguide for Telemark” også. Dette kan bli moro! 🙂

Det er mulig å bestille på www.padleguiden.no – og så sender jeg ut fortløpende!

Kveld: Det ble jammen to runder til postkontoret i dag! Tror jeg har solgt ca 50 stk av “Padleguide for Dalane” og 10 av andre. Regner med at det blir en del sykkelturer mellom Odderøya og postkontoret i byen de neste 4 ukene!

Etter middag ble det trening. En halv time på romaskin resulterte i 6626 meter. Var ganske pumpa etter det, men tok også litt styrke før boblebad og badstu. Veldig deilig. Etterpå syklet vi i glassklar luft hjem igjen. Fikk nesten lyst til å ligge ut i natt…

Så har jeg bestilt billetter til Stockholm i neste uke med tog. T/R for to stk kom på litt over 2500,-, og det er neimen ikke galt. Nå gjenstår overnatting, men det er ikke mitt bord, selv om jeg har fått noen gode tips på Twitter. Vi gleder oss til å få noen dager til planlegging av 2011!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Padleguider i farta

  1. Harald Verket sier:

    Hyggelig å se deg på bloggen igjen. Lykke til med salget!!!

  2. Lars sier:

    Takk for det!
    Veldig fornøyd etter dag 1!

    Bildene på utstillingen går litt tregere…. Hadde forhåpninger til Kystverket, men fikk postkortene i retur i dag. De hadde “fotograf på huset”….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.