NOK-punktet er nådd…

Av forskjellige grunner er det NOK nå, og jeg velger derfor å trekke meg tilbake en ukes tid. Dette har ikke noe med blogg, FB og Twitter å gjøre. Men, jeg liker jo sosiale medier og bruker naturlig nok en del tid på det også. Nå har jeg behov for å bruke denne tiden på andre ting, men lover å komme sterkt tilbake! Vi ses i neste uke engang.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til NOK-punktet er nådd…

  1. Eivind M. sier:

    God timeout, Lars! Ta vare på deg selv, håper du finner igjen hvilepulsen, og si ifra om jeg kan bidra på noen måte. 🙂

  2. Birger sier:

    Take care!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.