Nytt presentasjonsverktøy

I går fikk jeg tips om et helt nytt presentasjonsverktøy. Utgangspunktet er et STORT hvitt ark som du fyller med det du skal vise, og så zoomer du inn og ut av arket. Det kalles “Prezi“, og her er et eksempel:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Nytt presentasjonsverktøy

  1. Eivind M. sier:

    Prezi er utrolig kult! Jobbet en del med det de siste månedene av forbundsledertiden min, men nå for tiden holder jeg jo aldri foredrag, så jeg får brukt det frustrerende lite. Gleder meg til å se foredrag i prezi-stil fra deg, med bilder og altting! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.