Markedsføring av ny bok

Da nærmer den nye boka seg. Trykkingen foregikk i helgen, og nå er det kø hos bokbinder. Regner med at den dukker opp i neste uke! Imens har jeg lagt ut noen eksempelsider, og startet på markedsføringsjobben.

Håper å komme i gang med forhåndsbestillinger i løpet av morgendagen, slik at jeg er godt i rute! Har regnskapssystemet hos regnskapsfører, og det hadde jo vært greit om det var tilgjengelig når det barker løs! Sender ut en e-post til bokhandlerne om de gamle bøkene i løpet av uken, og håper at også disse selger litt fremover mot jul!

Ellers hadde jeg en rolig morgen. Var ikke på jobb før til lunsj, og på veien ned hentet jeg “Jeg kjører grønt” t-skjorte. Det er en vervepremie, og det var moro at jeg kunne reklamere litt for en flott kampanje. På kontoret fikk jeg unna en reiseregning og et telefonmøte, før jeg startet med markedsføringsjobben. Ved siden av dette har jeg også laget en plakat til et foredrag jeg skal ha 25. november på Skolehuset i Ny-Hellesund. Da skal jeg snakke om fyr, og jeg håper å få mye av det foredraget klart denne uka.

Nå blir jeg snart hentet av en kompis som skal ha meg med på IKEA. Grøss og gru. Men, han har lokket meg med middag og sosialt samvær – så da oppveide det akkurat…. 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.