Foredrag: Ærefrykt for livet

Etter en lang og god frokost dro jeg ned på kontoret for å gjøre ferdig resten av foredraget om Alberts Schweitzer. Her er ett av lysbildene jeg skal vise i kveld:

Da jeg følte meg på trygg grunn bar det ut i kajakken. Den turen ligger det bilder fra i forrige innlegg. Føler meg godt forberedt itl i kveld, men er litt usikker på hvor lang tid det tar. Er i alle fall utrolig mange forskjellige innfallsvinkler til samtalere etterpå.

Foredraget skal holdes i Lund kirke kl 19.30 for noe som heter 25+.

Oppdatering følger senere i kveld eller i morgen tidlig! Gleder meg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Foredrag: Ærefrykt for livet

 1. r sier:

  Kommer det en oppfølger vedr albert schweitzer..?

 2. Lars sier:

  Var det noe du synes manglet? Eller hva tenker du på?

 3. r sier:

  Du skrev: oppdatering følger..
  Foredraget hørtes interessant ut! Spennende om du kunne ha skrevet mer om innholdet i foredraget på bloggen..

 4. Lars sier:

  Beklager – dette gikk meg helt hus forbi!

  Jeg snakket først litt om Schweitzer. Hans liv og virke. Så gikk jeg over til å snakke om natursyn, før jeg kom over på dagens trusler. Schweitzer fikk vel nobelprisen mye pga sin motstand mot atomvåpen, men i dag er det jo mange andre trusler (dette kalte jeg “multitrussel”). Så viste jeg noen eksempler med befolkning/mat/olje. Så gikk jeg videre med våre liv, og presenterte http://www.korsvei.no. Avslutningsvis ga jeg eksempler på leveregler om å leve enklere og på trosområdet. Til inspirasjon for at også andre kan lage sine.
  Jeg kan evt. sende deg .pdfen med foilene. Den er på 18mb, og her er det en del sitater fra preknene Schwitzer holdt i 1919 som lag grunnlaget for filosofien/etikken “Ærefrykt for livet”. Send meg evt. en e-post med din adresse til lars@verket.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.