Diversedagen

Startet dagen med å finne frem litt info om Albert Schweitzer (foredrag på søndag). Så syklet jeg til Gimlekollen for å være med på et radiointervju. Tok lunsj med hyggelige kjente der, og jammen rakk jeg ikke litt av lunsjen på Odderøya også. Etterpå introduserte Ole meg for Rockmelt:

Med Rockmelt kan du samkjøre web og sosiale medier. Du ser mine venner på FB helt til venstre, web i midten, og så har jeg fremme newsfeeden på FB i sprettoppen fra høyre. I høyre stolpe kan du legge RSS-feeds, Twitter, Facebook osv. Har bare såvidt fått sett på dette, men deet virker veldig stilig! Skal se om jeg ikke skal gå over til å bruke det mer. Her kan du for eksempel bare klikke på twittermeldinger, og så vises innholdet i browseren. Så kan du også dra linker rett til personer på FB, og så velge om det skal være meldinger eller på veggen. Mange muligheter… 🙂

Har ordnet opp i regninger og økonomi, og begynner faktisk å bli litt som venter på fakturering til uka. Er uten faktureringsprogram denne uka. Rart at ingen kan finne opp noe helt enkelt til oss som bare trenger faktura og KID. Men, neida – alle skal behandles som Aker…

Blir en lett middag snart, og så melder jeg meg inn på Spicheren i 3 mnd. Da blir det mer intensiv innetrening og badstu/boblebad noen uker. Men, jeg lover å være ute på fine dager likevel… 🙂

Kveld: Fin treningskveld med litt styrke, mye klatring, boblebad og badstu… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.