Den store markedsføringsdagen

Det meste av denne dagen har gått med til markedsføring av utstillingen på Lindesnes. Her er ett av bildene:

Var innom postkontoret med en hel haug med konvolutter med postkort til diverse i ettermiddag. Der gikk det også en pakke med 500 postkort til de som driver Saltholmen fyr utenfor Lillesand. Dermed har jeg snart blitt kvitt 1000 kort! 🙂

Etterpå ble det litt rolig passiar på KOLON-kontoret før jeg kom tilbake til kontoret og en ryddeøkt. Nå skal jeg “finetune” foredraget hos Libris før jeg får meg litt mat. Regner med å være der litt før, og så starter det kl 19. Dessverre har Jarle Trå måtte melde avbud, så jeg får hele kvelden for meg selv. Blir spennende å se hvor mange som snur i døra når de får vite det, men jeg holder nå på som planlagt! 🙂

Oppdatering følger… 🙂

Torsdag kveld: Foredraget gikk veldig fint. Det var kanskje 20 stykker der, og selv om ikke Jarle Trå kom så tror jeg ikke altfor mange stoppet i døra. Fikk solgt en del kort, og var fornøyd med det.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Den store markedsføringsdagen

  1. Harald Verket sier:

    Lykke til med foredraget ikveld. Kanskje greit å slippe til før den store “julestria” begynner?

  2. Lars sier:

    Takk for det! Her gjelder det vel bare å henge i strikken, og håpe at både bøker og bilder selger litt før jul. Så tar jeg januar av….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.