Salg, foredrag og skogstur

I dag har det vært en variert og relativt rolig dag. Starten var ganske ekstrem, da sykkelturen til jobb var rimelig glatt… Men, heldigvis dro Pedalen til med et hjulskift i løpet av dagen. Det er neimen ikke dumt med firmasykkel!

På jobb ble det en del markedsføring, litt salg og lesing. Etter jobb ble jeg invitert på skogstur, og det ble min første tur til Slettehei. Der er det et tårn, og der har jeg aldri vært! Nesten helt til Vennesla, så vi tyvstartet med litt kjøring.

Her er tracket:

Etterpå gikk jeg i gang med foredraget til i morgen. Skal til Berge Libris kl 19, og snakke etter Jarle Trå. Han skal sevfølgelig snakke om Himalaya og Everest, mens jeg skal ta meg av det lokale: padlingens gleder i skjærgården.

Dermed er jeg klar for både å sende ut en del brev i forbindelse med utstillingen i morgen – og å holde foredrag! Det blir spennende! Alltid trivelig å møte folk på denne måten!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.