Herlig frihelg

Må bare innrømme at en litt lang frihelg gjorde seg! Dro jo avgårde torsdag til lunsj, og kom hjem i går kveld. I kameraet var det mange bilder, og her er et bilde av kvinnen med stor og liten K:

Du finner 49 bilder til i et galleri på Flickr.

Bildene ligger kronologisk. På torsdagen fikk jeg en liten tur på hytta. Fredag tok jeg fergen til Moss og besøkte kajakkentusiasten på Hvaler. Her ble en Rapier 20 dealet om til 2 Aquanaut Club. På vei tilbake fikk jeg en fin tur ved Herføl. Om kvelden var det far og sønn Østlie som holdt et forrykende show. Hit kom også kvinnen med stor K. På lørdagen var det to turer på et par timer i kajakken, og solnedgangen på den siste turen var helt rå! Søndagen gikk truen til Stråholmen – en skikkelig perle. Litt kald vind, men man har jo utstyr for sånt! 🙂 Om kvelden ble det allehelgensmesse i Søm kirke før vi gikk på graven til svigermor.

I dag våknet vi til snø i Kristiansand, og det var ikke udelt enkelt å få sparket i gang kroppen. Jobbet litt hjemme fra morgenen av, og rakk akkurat lunsjen på jobb. Nå har jeg gjort unna litt markedsføring av bilder, men dette kan jo utvides veldig. Har også fått bestilling på padleguider, men mangler for tiden regnskapssystem. Må vente til jeg får igjen databasen fra regnskapsfører. Regnskap på mac er utrolig frustrerende. Alle tror at jeg driver et multinasjonalt selskap, mens jeg trenger jo bare fakturaer med KID. Kan det være så vanskelig???

Satser på en rolig kveld med bok under pleddet! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.