Ny start

Etter at boka nå er satt i trykk skal jeg prøve å starte et liitt annet liv.

De siste ukene har vært vel stramme, og det føles ikke greit å reise rundt for å snakke om balanse og overskudd. Så klarer jeg ikke på noen måte å etterleve dette i livet selv….

Nå skal fysisk aktivitet og uteliv prioriteres. Skal ha minst like mye tid til det som foran maskinen i ukene som kommer. Det er noen foredrag som skal holdes, og så er det markedsføringen av utstillingen. Ellers kan jeg vie meg til padling og trening.

Derfor dro jeg tidligere avgårde på torsdag, og fikk en fin padletur på hytta før jeg dro videre til MoNo og Laurence. Det er de som padlet fra Tromsø til Tønsberg i sommer, og jeg fikk bo der til fredag. Det ble et veldig koselig gjensyn.

Etter frokost gikk turen til Hvaler for å bytte litt rundt på kajakkparken. Dro ganske tidlig for å legge inn en kajakktur på veien. Rapier 20 ble byttet ut mot to Aquanaut Cluber. På vei hjem igjen fikk jeg et par timer padling ved Herføl på Hvaler. Der var det helt annen skjærgård enn jeg er vant til.

På kvelden møtte jeg kvinnen med stor K, og sammen dro vi på foredrag med MoNo og Laurence. Først var det middag med lokalprodusert mat, og der var det mye godt. Etterpå var det halvannen time med utrolig morsomt foredrag av far og sønn Østlie. Jeg tok noen bilder, og skal få de ut på på mandag.

Vi var tilbake på hytta til litt før midnatt, og fikk 10 timer med herlig søvn i iskald hytte. I dag var været helt strålende. Litt kald vind på første padletur – sammen med kvinnen med stor K. Ved solnedgang tok jeg to timer til, og fikk utrolig mange fine solnedgangsbilder. Da var det også svært lite vind, og et par minusgrader. Ikke en sky på himmelen, bare noen nydelige lette skyer over Jomfruland og Stråholmen.

På kvelden disket Kvinnen opp med knallgod middag, og så kom også kvinnen med stor S på besøk, og vi fikk en flott kveld sammen. Satser på Stråholmen i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.