Ut på tur

Etter noen intense uker skal det bli godt med litt andre aktiviteter. Setter meg i bilen med kajakken på taket nå til lunsj!

Første stopp er Grimstad der regnskapsfører skal få resten av bilagene for 2010, slik at jeg er ajour når bøkene skal faktureres. Litt greit å se hvordan jeg ligger an også. Jeg betaler jo bare skatt en gang i året, og da er det greit å ha litt oversikt…

Så skal jeg ha meg en liten padletur på hytta i ettermiddag, før jeg setter kursen mot Ramnes og MoNo og Laurence. Der blir jeg i natt, før jeg kjører til Hvaler for å bytte rundt på litt kajakker. Da sier jeg farvel til Rapier 20 fra Valley, og tar med meg to Aquanaut Club tilbake. Det blir fine vinterkajakker!

På kvelden blir det mat og foredrag med MoNo og Laurence. Det gleder jeg meg veldig til. Kvinnen med stor K kommer også oppover!

Deretter blir det hytta fram til søndag ettermiddag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.