Padleguide for Dalane levert til trykking

Etter intens korrektur i natt og i dag frem til lunsj er padleguiden for Dalane klar for trykking. Slik ble coveret:

Det var jo selvsagt planen å være ferdig med boka før jeg skulle holde foredrag i går, men alt går jo ikke bestandig som planlagt. Akkurat dette var et av temaene i foredraget også… Men, kvelden i går gikk bra – og jeg fikk til og med solgt noen postkort! 🙂

Leste korrektur så lenge jeg klarte i går kveld, og var i gang igjen i åttetida i dag tidlig. Så dro jeg til Figuru for å få det på plass kl. 13, og vi brukte bare en drøy time på de siste rettelsene. Deretter ramlet ISBN-nr ned i e-posten, og når dette var videresendt var det ikke mer jeg kunne gjøre. Nå er det bare å vente på at Figuru gjør siste touch på arbeidet, og at Kai Hansen leverer et kjempeprodukt slik de pleier. Det er veldig godt å jobbe sammen med proffer – da vet en at det blir bra, og kan tenke på andre ting….

På kontoret i ettermiddag har jeg jobbet litt med markedsføring av bildene på utstillingen. Må prøve å få litt avsetning på dem før jul også. Nå skal jeg bruke postkortene som reklamemateriell, og hvis noen har tips til off.etater, kommuner, bedrifter eller andre som kunne trenge et bilde – så må dere skrike ut! Jeg tror det er mange kjedelige møterom der ute! 🙂

Nå blir det snart middag, og så skal jeg en tur på Spicheren for første gang i høst. Planen er å ta en lett klatreøkt, og så nyte boblebad og badstu for alt det er verdt! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Padleguide for Dalane levert til trykking

  1. Harald Verket sier:

    Vi bestiller første boka!!!! med navnetrekk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.