Litteratur, padlosofi, religion og sva marga

Dette er noen av ingrediensene jeg berører i kveldens foredrag hos Aker MH:

Er veldig spent, da det er mange tekster her jeg ikke har lest opp i forsamling før. Tilsammen er det 89 bilder og 12 korte tekster (max en A4-side). Tilsammen er det representert et rikt utvalg av kilder. Alt fra østens vismenn, Tolstoj, Scott, Næss, Zapffe til meg selv. Har vært så frimodig å ta med noen egne tekster også. Så får vi se!

Skal legge inn tekstene senere i kveld hvis de slår an! Nå skal jeg bare slappe av litt før det begynner! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.