Herlig dag på Odderøya

Selv om det er søndag begynte jeg dagen ganske tidlig på kontoret. Intens konsentrasjon ble avløst av en vaffeltur med siste rest av høstfarger:

På veien møtte jeg selvfølgelig mange jeg kjente, og det var veldig koselig. Noen av dem var det VELDIG lenge siden jeg hadde sett. Utrolig hva som skjer hvis man bare kan åpen opp for øyeblikkene!

Tilbake på kontoret fikk jeg gjort ferdig siste rest, og NÅ ER DET KLART FOR SISTE KORREKTUR av paldeguide for Dalane!!! Utrolig fornøyd med det! Tror også denne guiden vil finne sine lesere!

Nå er jeg allerede i gang med neste prosjekt. Skal snakke for en gjeng på Aker på tirsdag kveld. Skal derfor få systematisert litt tekster og livsvisdom fra en del av mine helter: Scott, Tolstoj, Nansen, Hauge, Schweitzer, Næss, Børli, Echart osv. Tror jeg skal finne en sammenstilling på dette som gir mening, men det blir nok en ganske lang dag i morgen også…

Fikk spørsmål på SMS i dag om jeg noengang hadde fri, og jeg må innrømme at det har gått litt over stokk og stein de siste ukene. Nå ser jeg det er meldt et stort høytrykk på vei inn mot neste helg, så da satser jeg på noen rolige kajakkdager på hytta sammen med kvinnen med stor K. Håper værmeldingen slår til. Høststemning på Jomfruland og Stråholmen er slettes ikke å forakte! 🙂

Skal finne frem litt stoff til foredraget i kveld, og kanskje få med meg en kino. Det er jo tross alt søndag! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Herlig dag på Odderøya

  1. Harald Verket sier:

    Takk for fint høstbilde. Vakre farger er ikke å forakte. Her på hytta er alt løv falt av trærne så vi er nå litt lengre fremme mot vinteren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.